СПОДЕЛЕН И ЕКОЛОГИЧЕН ИЗБОР ЗА ВАШИЯ ПРЕСТОЙ
ИНФОРМАЦИЯ НА +359878549022

Визия:

Фокусирани сме върху връзките ни с клиента, а не върху продажбата. Ние не правим продажби на всяка цена. По-добре да загубим клиент ако не сме спечелили неговото доверие.

Ние сме благодарни на клиентите си за това, което получаваме от тях – то е повече от това, което ние сме им дали.

Ние сме чувствителни и гъвкави и се стараем да се адаптираме към промените. Може да променим пътя, но сме верни на посоката. Не сме ангажирани с конкретна цел или резултат, а с нашата мисия и с нашите принципи.

Ангажирани сме и даваме най-доброто от себе си в това, с което сме се заели да правим.

Проявяваме креативност, радост и хумор в работата си.

Ценим свободата да избираме и да бъдем избирани. Усъвършенстваме се в това да правим изборите си леко и да оставаме в баланс със спокойствието и удовлетвореността.

Ценим удовлетвореността и позитивните усещания на клиентите си. Предпочитаме да питаме и да получаваме обратна връзка – избягваме да предполагаме и да тълкуваме.

Осъзнати сме и се учим от миналия си опит.

Предпочитаме да разбираме пред това да съдим.

Инвестираме в нашите жилища и се грижим живота в тях на нашите гости да е по-добър, по-чист, по-сигурен, по-спокоен и по-вдъхновен.

Мисия:

Даваме най-доброто, на което сме способни, за да правим този свят по-добро място за живеене. Мотивирани сме да се развиваме и да ставаме все по-способни да се отнасяме с внимание, уважение и обич към хората, с които работим и живеем.
Наша грижа е да увеличаваме връзките на доверие и синхрон между хората. Вярваме, че така получаваме най-добрата комбинация от материално, душевно и духовно възнаграждение.
Кратка история: Ние сме малък и сплотен екип от професионалисти, който от 2005г. предлага на своите клиенти услуги в областта на недвижимите имоти – посредничество, консултации и управление на недвижими имоти. От началото на 2009г започнахме да инвестираме ресурси в управлението на жилищни имоти в София, като се фокусирахме и специализирахме да предлагаме самостоятелни жилища на граждани и фирми нуждаещи се от краткосрочно настаняване в София – от еднодневен до няколкомесечен престой. Предимствата на нашето настаняване пред това на хотелите е че ние предлагаме настаняване, което е значително по-близко до домашния уют и комфорт, с повече персонално внимание и с по-пряка връзка с нашите гости.

Call Now

error: Content is protected !!