СПОДЕЛЕН И ЕКОЛОГИЧЕН ИЗБОР ЗА ВАШИЯ ПРЕСТОЙ
ИНФОРМАЦИЯ НА +359878549022

Stay Nexus Галакси Център

Тези наши стаи са разположени в уникална сграда в престижна част на София (сърцето на кв. Гео Милев) с перфектна инфраструктура. Мястото е на 4 км от летището и идеалния център на града и на 5 мин. пеша от бул. Цариградско шосе с най-богатия избор на всякакъв градски транспорт до всяка точка на София и близки дестинации. Само за 10 минути може да стигнете до Софийски университет и храм-паметник Ал. Невски.

В близост са: залите Универсиада и Фестивална, както и най-голямата зала в България – Арена Армеец; двата парка – Гео Милев и Борисовата градина; множество бизнес сгради; учебни центрове и институти; държавни и общински учреждения; множество банкови офиси; магазини; изобилие от ресторанти и много други.

Станцията на метрото е на 20 минути пеша. Сградата (Търговски; Офис и Жилищен Център Galaxy) е много-фукционална и разполага с много обекти.

Там ще откриете търговски център, банков офис; различни бизнес офиси, супермаркет, магазин за безалкохолни и алкохолни напитки с най-ниски цени; услуги за красота; много други магазини, химическо чистене, кътчета за почивка и игри, и т.н. На разположение са и места за паркиране във вътрешността на сградата, като престоя се заплаща.

Тук, в същия жилищен вход където са стаите ни, на първи жилищен (втори реален) етаж над магазините се намира нашият офис където ние Ви регистрираме и подпомагаме всичките Ви нужди по време на Вашия престой.

Споделен и екологичен избор за вашия престой!

ВИДЕО ОТ STAY NEXUS GALAXY

Малка двойна стая с хидромасажна вана

Малка двойна стая

Джуниор Суит

Апартамент с една спалня и балкон

Студио с хидромасажна вана

Делукс апартамент с балкон

Студио с балкон

Компактен апартамент с една спалня

Карта

360° Виртуална разходка

;

Call Now

error: Content is protected !!